BUDOUCÍ KRÁLOVSKÝ PÁR?

Dospělí nápad chválí, děti odsuzují.

 

Dnes královská rodina veřejně promluvila o možném sňatku mezi naší princeznou Fellicií Minonett Cheŕvé (11) a mladým princem Benjaminem Vérité (14),který je dědicem francouzského trůnu.

Při návštěvě Illejského královského páru na plese ve francouzském Versailles se v hlavách královen zrodil tento politicky výhodný nápad.Týden na to se oba královské páry opět setkaly na francouzské půdě,kde tuto věc hlouběji prodiskutovali. Jednání se vedla dlouho do noci a podle našich předběžných informací,by mohla Francie dostat novou princeznu.Zeptali jsme se tedy prince a princezny,jaký na to mají názor oni.

Podle naší princezny Fellicií Minonett by tento sňatek byl možná politicky výhodný,ale vůči ní nespravedlivý,jelikož její bratr si manželku může vybrat.A zde je rozhovor s princem Benjaminem.

Pleasures of Illea:Jak moc se znáte s princeznou?

Benjamin Vérité:Princeznu jsem viděl jen párkrát,a tudíž jsem neměl možnost se s ní blíže seznámit.

Pleasures of Illea:Jak na vás působí princezna?

Benjamin Vérité:Jak jsem již řekl.Neměl jsem moc příležitostí se s ní blíže seznámit,přesto si myslím,že je to ještě malá holka,která by měla dospět.

 Pleasures of Illea:Kdy jste se dozvěděl o tomto plánu?

Benjamin Vérité:Asi jako jeden z posledních.Tento fakt my byl oznámen až pojednání v Paříži.

Pleasures of Illea:Co na něj říkáte?

Benjamin Vérité:Byl by to velice výhodný sňatek to ano,ale nebylo by to šťastné řešení.

Přestože se to ani jednomu moc nezamlouvá a dívají se na to skepticky, královským rodičům se nápad velice líbí.Francouzská královna Marien(37) je toho názoru,že by to byl výhodný sňatek jenž by byl podle tradice.K jejímu názoru se přidává i naše královna Charlotte Bella(42). Podle králů by to oběma státům přineslo značné výhody,a také by se upevnily vztahy obou zemí.

A co na tento pár říkáte vy?

Fellicie Minonett Cheŕvé & Benjamin Vérité.png

Text:Elizabeth Jackknife