Jarní slavnost lidu

KDY: 29.duben, 17:00 - až do 3.května, 23:59

MÍSTO: Park (Místa v kraji)

ODĚNÍ: Lehké, Jarní barvy, nejlépe i kostýmy na téma sklizní a probouzení přírody na jaře (Kresby posílat na Herní email - nepovinné, žádat o kostýmy můžete i stylisty)

POČASÍ: 17°C + - (Mírný vítr, jasno, slunečno.)

POZVANÍ: Všichni - je to zdarma

VOJÁCI: Přítomní, schovaní, strategicky rozmístnění. (Mírný stupeň ostražitosti)

OBČERSTVENÍ: (neustále neomezené zásoby - jelikož se blízko nachází stánky které můžete otevřít nezávazně po dobu slavností bez povolení) Veškerá fantazie.

ČAS VE HŘE: 16:00 - 22:00 +-

AKTIVITY: vybrané Pouťové atrakce, Malování portrétů, Kolotoče, Piknik, Tance, Hudba, Chuťové poznávání, lovení jablek z kádí, malování na tváře, karaoke, pouštění balónů přání, Symbolické sazení rostlin v parku, Soutěž krásy (dívky ze všech kast se můžou přihlásit a dostat věcné ceny ve formě košíku s ovocem, bonboniéry a poukázek do supermarketů či kaváren. samozřejmě symbolická korunka ve formě pozlaceného vávřínového věnce /až v pondělí/)

UVĚDOMĚNÍ: Lze hrát i s postavami NPC. Jídlo a atrakce budou k dispozici neustále, nebude nouze o zábavu a lze si spoustu věcí domyslet dle fantazie. Proukáže se vaše aktivita na RPG. Slavnost pořádá řízení (úřad) má pro to sbírku a fond a proto je vše zdarma. hra nebude tak moc vedena vypravěčem, ale sem tam se také objeví, obzvlášť pokud hra bude stát.

 

 

Účastní se:

Tristan Cheŕvé, Amelia Sky, Fellicia Minnonett Cheŕvé, Michelle Annabelle Rochester, Ronnie Chadwick, Liliana Dolatt, Elizabeth Jackknife, Tyra, Luthien Arcadia Garroway, James Rochester,

 

POKUD VÁM DATUM NEVYHOVUJE NEBO MÁTE DOTAZY ČI NÁVRHY, NAPIŠTE JE NA HERNÍ EMAIL, CHAT NEBO DO GUESTBOOKU. DÁLE PLATÍ MOŽNOST STÁT SE EDITOREM ČASOPISU. 

NA AKCI SE PŘIHLAŠUJTE VE FORMULÁŘI V SEKCI: CO SE DĚJE, POD PŘEHLEDEM AKCÍ.

PROSÍM ANABEL9, JESTLI BY BYLA OCHOTNÁ NAPSAT ČLÁNEK O TÉHLE UDALOSTI.(Elizabeth Jackknife)

 

-Nina