JE ČAS NA ANKETU! - Která z dívek ze Selekce si získala vaše srdce? Hlasujte i vy a podívejte se na exkluzivní fotky z focení s princem Tristanem.

Celá Illea jistě postřehla že ostře sledovaná soutěž Selekce odehrávající se za branami paláce dospěla nedávno k bodu zlomu. Po nedávných oslavách princ Tristan vyřadil ze Selekce až POLOVINU z počtu tehdejších soutěžících! A proč rovnou takové množství? - Nu, Selekce se totiž chýlila k ELITĚ. Soutěžící byly jednoho rána zavolány do sálu aby si poslechly princovo rozhodnutí posadit na letadlo zpět domů lady Tea Mendělejev, Chelsey Sparkles, Bethany Paloe a Melanie Bradley. Loučíme se s vámi slečny, celá Illea si vás jistě bud pamatovat!

 Bylo by to vcelku smutné ohlášení, kdyby jsme se tím pádem neposunuli blíže ke korunovaci vítězky a budoucí královny! Radovat se tak mohly lady Willow Courtney, Michelle Rochester, Amelia Sky a Macey Buttlouer, že jejich čas v zámku ještě není zdaleka u konce. Ale s počátkem Elity bylo potřeba uvědomit si, že soutěž je momentálně v nejtěžší a nejnapínavější části, dívky které v princově společnosti zůstaly teď budou mít plně nabitý program, aby proukázaly svoje schopnosti a princ tak mohl rozhodnout.

Dnes, drazí čtenáři, však máte možnost rozhodnout i VY!

Není tomu dlouho, co za branami paláci vznikly fotky soutěžících s princem, budící romantický dojem. A my máme možnost vám je dodat jako první z prvních. Podívejte se na tyto exkluzivní snímky a hlasujte v naší ANKETĚ! Která z dívek si získala vaše sympatie? Která by byla dle vás skvělou příští královnou? Která z dívek vás zaujala ať už vzhledově nebo vystupováním a prezentací? Tohle vše zohledněte a dejte nám vědět, kdo je Vaše favoritka!

Anketa bude dostupná do 5.srpna, tak si ji nenechte ujít a sdělte nám Váš názor! Prohlédněte si tyto okouzlující dámy na fotkách a přidejte se k hlasování!

Slečna Amelia Sky s princem Tristanem

 

 

Slečna Michelle Rochester s princem Tristanem

 

 

Slečna Macey Buttlouer s princem Tristanem

 

 

Slečna Willow Courtney s princem Tristanem

 

-Sonia Taylor pro Plleasures of Illea

 

 

 

 

 

VÝSLEDKY ANKETY