Podzemní chodby

Pro vstup do místnosti klikněte ZDE
 
Málo kdo ví, kde v paláci se skrývají jejich vchody. Je to spletitá matoucí síť spojující všechno v hradu. V chodbách dlouho nebyla ani noha, jsou schátralá a je šílenost se do nich vydat bez znalého oka. Každé místo může být vratké či kluzké a může vést k záhubě. Nikdo neví, co se v nich skrývá, ale ozývají se z podzemních chodeb zvuky které služebnictvo přirovnává k démonským sabatem. Možná cestou narazíte na pár ztracených cestovatelů, který se nacházejí v chodbách ztraceni více než dvě stě let, samozřejmě jim chybí život. Pár vchodů v zámku se přes to ještě nachází na přístupných místech, a to na pěti: 
 
 
  • Za osmnáctou policí skrytou v rohu v knihovně. Police, která je ode zdi odsunutá přesně na tolik, aby se za ni vešlo lidské tělo, má za sebou zeď ověšenou vyšívaným kobercem, za kterým místo kamenné zdi najdete prázdno vedoucí do neznáma. Pokud se police zasune nadoraz ke stěně a otvoru vedoucímu do chodeb, vstup i východ bude zablokován a cesta neprůchodná.
 
  • Na zámecké chodbě ve zdánlivě slepé, chabě osvětlené uličce. Naspodu u podlahy je kámen vyražen a nachází se tam ,,černá díra" kterou proleze lidské tělo trochu větších rozměrů akorát. Nedá se nijak zablokovat.
 
  • V komnatě, kterou momentálně obývá princ a která byla při narození přidělena jemu. Strategicky umístěný paravan přiražen blízko ke zdi zakrývá menší vrzající dřevěné dveře, vedoucí do chodeb. Část chodby, kde se dveře nacházejí je nejudržovanější a podstatně více bezpečná než ostatní, pokud se to vůbec bezpečím dá nazvat. Dveře jsou věčně odemčená a klíč k jejich zamknutí má nevědomky princezna Fell v domečku pro panenky. Do doby, než budou zamčeny budou průchodné
 
  • Zámecká kuchyně má u sebe spoustu starých zamklých dřevěných dveří, přičemž jedny vedou do chodeb. Zbytek je buď zamknut nebo i zazděn. Dveře nejsou z pantů vysazeny a kdysi byli místnosti používány jako sklady, sklepy či spíže. Klíče ode dveří se houpou buď na krku hlavní kuchařky nebo hlavní stylistky. Vchod je skoro pořád uzavřen.
 
  • Při vchodu do úkrytu pro sluhy můžete narazit na zeď, u které si můžete všimnout vystouplou cihlu, kterou je možné vytáhnout bez toho aby se celý palác zhroutil jako domino. Za cihlou se vyskytuje zaprášená páka, a při zaháknutí směrem dolů se odsune posunovací cihlová stěna a umožní tak vstup do útrob chodeb. Při útěku před rebely se nález téhle chodby může zdát jako bezpečná alternativa, ale po vstupu do chodeb na vás může číhat větší nebezpečí než by jste si dokázali představit. Navíc krátce po pár krocích od vstupu se nachází díra z kamínků po létech odšoupaných. Jeden špatný krok a můžete se navždy zhroutit do neznáma. Navíc, páčka která vchod do chodby otevírá se velmi těžce zahákuje a i přes to se pomalu vrací na své původní místo, až po pár sekundách zavře vchod úplně. Zevnitř se tenhle vchod nedá otevřít.
 
Přes tu spletitou síť chodeb je ale možné se dostat skalním východem u stájí a jedním poblíž lesního jezírka. Tou cestou ale nikdo nikdy z hradu bez zranění nevyšel, neztratit se je téměř nemožné.