Zimní Slavnost

Zimní Slavnost

 

 

KDY: 27.ledna, 18:30 - 29.ledna, 24:00

MÍSTO: Zámecké zahrady (Palác)

ODĚNÍ: Teplé a elegantní - nejlépe se zimní (nikoliv s vánoční) tématikou - vločky atd. (Kresby posílat na Herní email - nepovinné)

POČASÍ: 1°C + - (Mírně sněžení, lehký vánek, jasno.)

POZVANÍ: Královská rodina, druhá kasta, hosté na žádost Královské rodiny, Služky a Stráže - pracovně.

VOJÁCI: Přítomní, strategicky rozmístnění. (Střední stupeň ostražitosti)

OBČERSTVENÍ: (neustále neomezené zásoby - jelikož je služky doplňují) Teplý mošt, grog, punč, voda, jednohubky, sto druhů zákusků, Švédské stoly - ala Veškerá fantazie.

ČAS VE HŘE: 14:00 +-

AKTIVITY: Bruslení na uměle zamrzlé ploše, Proslov královské rodiny (odhalení zimního překvapení), Přípitek, Divadelní představení, Košt vín, Módní přehlídka Ledová královna (škrtnuto), vybrané Pouťové atrakce, Poníkoví průvod, Rozsvícení fontány, Zimní tématický ohňostroj.

UVĚDOMĚNÍ: Lze hrát i s postavami, které jsou na slavnosti pracovně. Všichni pozvaní projdou kontrolou od stráží (aby tak zamezili případnému útoku rebelů), Bruslení, jídlo a atrakce budou k dispozici neustále. Do módní přehlídky je zahrnut každý, kdo si na herní email pošle kostým (V případě malé aktivity zrušeno). Při proslovu mluví hlavně král a královna, nevěnovat jim pozornost je neuctivé a mohou vás za to vykázat. V Divadelním představení by se měl představit někdo z Královské rodiny (Příběh je o dívce se schopností ovládat zimu). Spusty věci si lze představit dle své fantazie, jako třeba ohňostroj, ozdobení fontány, jídlo a tak - Je potřebné ale myslet na to, že to všechno má Zimní téma, že jelikož se jedná o akci Královské rodiny - je luxusní, a že jsme v budoucnosti a je zde mírně pokročilá technologie! V zahradách jsou i místa, kde vás nikdo neuvidí a lze tam být v soukromí o samotě (Zahrady jsou velké, ani k vám nemusí dolehnout ruch z okolí) zahrady jsou rozlehlé a to co se v nich nachází je opět na vaší představivosti, pokud ale rebelové zvolí vstup do paláce přes to místo, je malá pravděpodobnost že vás něco zachrání od jisté smrti.

  

Účastní se:
Fellicia Minnonett Cheŕvé, Elianne Carampton, Teranika Lorccan Labhaoise, Danny Lewis, Tristan Cheŕvé,

 

POKUD VÁM DATUM NEVYHOVUJE NEBO MÁTE DOTAZY ČI NÁVRHY, NAPIŠTE JE NA HERNÍ EMAIL, CHAT NEBO DO GUESTBOOKU. DÁLE PLATÍ MOŽNOST STÁT SE ADMINEM, BLIŽŠÍ PODMÍNKY JSOU V PRAVIDLECH. NA AKCI SE PŘIHLAŠUJTE VE FORMULÁŘI V SEKCI: CO SE DĚJE, POD PŘEHLEDEM AKCÍ.

-Nina